Отримання 2-(5-(2-, 3-, 4-метоксифеніл, 3,4,5-триметоксифеніл) -1h-1,2,4-тріазол-3-ілтіо) ацетімідатів - Токаренко, А. О.; Вовнянко, О. І.; Самелюк, Юрій Геннадійович (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Іміноестери були отримані насиченням 2- (5- (2-, 3-, 4-метоксифеніл, 3,4,5-триметоксифеніл)-1H-1,2,4-тріазол-3-ілтіо)ацетонітрилів током сухого хлористого водню в спиртовому середовищі, при постійному охолодженні реакційної суміші до -5 C0. За допомогою ВЕРХ - МС було встановлено, що якісний вихід цільового продукту залежить від витримки температурного режиму реакційної суміші.
Keywords: тези