Використання декомпресІйних тренажерів в процесі фізичної реабілітації пацієнтів з S-подібним сколіозом - Декалюк, О. О. (My University, 2024)
Мета. Визначення ефективності використання декомпресійних тренажерів в процесі фізичної реабілітації пацієнтів з S-подібним сколіозом.
Keywords: тези доповідей