Верифікація критеріїв специфікації перебігу гіпертонічної хвороби за даними добового моніторування артеріального тиску - Буряк, Віктор Валерійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Приходько, Ігор Борисович; Садомов, Антон Сергійович (Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2022)
Мета роботи. Визначення особливостей добового профілю АТ у хворих на гіпертонічну хворобу (ГХ).
Keywords: тези доповідей