Вплив засобів фізичної терапії на пацієнтів молодого віку із остеохондрозом шийного відділу хребта - Синько, А. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження: огляд комплексного підходу фізичної терапії осіб молодого віку із проявами остеохондрозу шийного відділу хребта.
Keywords: тези доповідей