Проблеми якості навчання студентів заочної форми фармацевтичного факультету та роль інформаційних технологій в організації навчального процессу - Пряхін, Олег Романович; Портна, Олена Олексіївна; Денисенко, Ольга Миколаївна (Запорізький державний медичний університет, 2012)
Показано динаміку розвитку якісного та кількісного складу студентів фармацевтичного факультету заочної форми навчання ЗДМУ. Переглянуто питання організації навчально-методичної роботи на факультеті в умовах кредитно-модульної системи навчання. Внесено пропозиції щодо втілення нових інформаційних технологій у навчальний процес. Представлена динамика развития качественного и количественного состава студентов фармацевтического факультета заочной формы обучения ЗГМУ. Рассмотрен вопрос организации учебно-методической работы на факультете в условиях кредитно-модульной системы обучения. Внесены предложения по внедрению новых информационных технологий в учебный процесс. The article presents the dynamics of development of qualitative and quantitative composition of correspondence pharmacy students in Zaporozhye State Medical University. The question of organization of educational-methodical work at the faculty in conditions of credit-module system was considered. Proposals on introduction of new information technologies in educational process were given.
Keywords: заочна освіта; болонський процесс; провізор; заочное образование; болонский процесс; провизор; distant education; Bologna process; credit-module system