Ретроспективний аналіз причин ранньої неонатальної інфекції і обгрунтування шляхів профілактики - Шемчишина, О. Б. (Запорізький державний медичний університет, 2019)
Розвиток сучасної перинатології, міждисциплінарний підхід відкривають нові можливості вирішення питань профілактики перинатальних ускладнень і втрат. Мета. Виявлення причин випадків ранньої неонатальної інфекції в пологовому будинку і обгрунтування шляхів профілактики.
Keywords: тези доповідей