Кількісне визначення нафазоліну нітрату методом УФ-спектрометрії - Панасенко, Олександр Іванович; Донченко, Н. В.; Сафонов, Андрій Андрійович; Гоцуля, Андрій Сергійович; Юрченко, Іван Олексійович; Постол, Наталія Анатоліївна; Буряк, Валерій Прокопович; Кейтлін, Ілля Михайлович; Кочура, Н. М.; Панасенко, А. И.; Юрченко, И. А.; Кейтлин, И. М.; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2013)
Розробили та запропонували методики кількісного визначення нафазоліну нітрату в субстанції та в 0,1% назальних краплях. Разработаны и предложены методики количественного определения нафазолина нитрата в субстанции и 0,1% назальных каплях. Developed and proposed methods of quantitative determination of nafazolin nitrate in substance and in 0,1% nasal drops.
Количественное определение нафазолина нитрата методом УФ-спектрофотометрии
Quantification of naphazoline nitrate by UV-spectrophoto-metry
Keywords: нафазолін; субстанція; назальні краплі; УФ-спектрофотометрія; нафазолин; субстанция; назальные капли; УФ-спектрофотометрия; naphazoline; substance; nasal drops; UV-spectrophotometry