Нормальна фізіологія: [практикум] - Тихоновська, Марина Анатоліївна; Кущ, Оксана Георгіївна; Бессараб, Георгій Ігнатович; Морозова, Оксана Валентинівна; Сухомлінова, Ірина Євгенівна; Омельянчик, Володимир Миколайович; Степанова, Надія Володимирівна; Жернова, Наталія Петрівна; Путілін, Денис Анатолійович; Прозорова, Тетяна Михайлівна; Шведова, Тетяна Анатоліївна; Чернова, Юлія Володимирівна; et al. (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Практикум призначений для використання при проведенні практичних занять студентами фармацевтичного факультету денного відділення, які вивчають фізіологію людини за кредитно-трансферною системою, яка дозволить оптимізувати якість підготовки до занять і здачу тематичних модульних блоків та іспиту.