Практикум з латинської мови. Ч. ІІІ : “Фармацевтична термінологія” - Куліченко, Алла Костянтинівна; Скрипник, Юлія Сергіївна; Хітрова, Ірина Олексіївна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Практикум з латинської мови призначено для студентів І курсу медичних факультетів. Його можна використовувати для самостійного опрацювання навчального матеріалу, а також додатково для закріплення теми “Фармацевтична термінологія”. Зміст практикума відповідає рівню підготовленості студентів. Найефективніша послідовність роботи: вправа-переклад – медичні вирази – довідник майбутнього лікаря.
Keywords: латинська мова; фармацевтична термінологія; медична лексика