Досвід навчання військовослужбовців з тактичної медицини - Скоба, В. С. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Мета дослідження - провести аналіз ефективності навчання військовослужбовців з тактичної медицини в умовах пролонгованої медичної евакуації. Матеріали та методи. Під час проведення літньої ротації 2020 року в зоні ООС в складі бригади медичної евакуації підсилення ПДМШ ім. М.І. Пирогова, був проведений вибірковий аналіз випадків надання медичної допомоги з тактичної медицини військовослужбовцям на етапі медичної евакуації.
Keywords: тези