Патоморфологічний моніторинг зубчастих новоутворень товстої кишки - Селіверстова, О. О. (Запорізький державний медичний університет, 2021)
На сьогодні відомо, що в одному з п‘яти випадків розвитку колоректальної аденокарциноми передує доброякісний зубчастий поліп, тому метою роботи був системний аналіз зубчастих поліпів товстої кишки з урахуванням їх гістологічних і клінічних особливостей. Матеріали та методи. Проведено патогістологічне дослідження біопсійного матеріалу 72 зубчастих поліпів від 53 пацієнтів, що проходили діагностичне колоноскопічне обстеження в ендоскопічному відділені Університетської Клініки Запорізького Державного Медичного Університету.
Keywords: тези