Розробка онлайн курсу з медичної інформатики для самостійної роботи студентів - Строітєлєва, Ніна Іванівна; Рижов, Олексій Анатолійович (Київ : ІІТЗН НАПН, 2021)
Сучасний студент медичного вишу - це представник нового так званого «цифрового покоління», який сьогодні і не тільки вміло використовує новітні інформаційні технології, але й очікує на їх постійну доступність у всіх аспектах життя. Сучасні студенти хочуть навчатися швидко, ефективно та мобільно. Одним із варіантів такої можливості є запровадження системи змішаної форми навчання, яка гармонійно поєднує традиційну та онлайн - освіту. Головна відмінність змішаного навчання від звичайної системи вищої освіти - активне використання інформаційних технологій для пошуку матеріалу і отримання нових знань. У сучасних умовах зростає інтерес викладачів вишів до використання нових інформаційних технологій, удосконалення форм і методів організації навчального процесу та забезпечення самоосвіти і саморозвитку всіх учасників навчального процесу. Особлива увага приділяється підвищенню рівня викладацької майстерності із використанням передових освітніх мeтодів і навчальних електронних засобів.
Keywords: тези