Технологія розробки онтології фармацевтичного менеджменту для формування бази знань навчальної дисципліни - Семеняченко, К. А. (Запорізький державний медичний університет, 2022)
Мета роботи. Адаптація технології формалізації предметної області фармація на основі онтології понять професійної терміносистеми на прикладі бази знань «методів фармацевтичного менеджменту» для розробки систем адаптивного навчання.
Keywords: тези доповідей