Аналіз стану пацієнтів в системі оптимізації та підбору індивідуальної програми реабілітації - Ковальова, О. В.; Ковальова, А. А.; Голдовський, Борис Михайлович (My University, 2023)
Останнім часом спостерігається тенденція до збільшення кількості захворювань та ушкоджень нервової системи. Патологія нервової системи є частою причиною смерті, тимчасової або стійкої втрати працездатності.