Сутність поняття "Професійна культура спілкування" майбутніх лікарів - Збарах, О. О.; Трегуб, Світлана Євгенівна (Видавничий дім "Гельветика", 2016)
Виходячи з потреби мати високо кваліфікованих, інтелектуально розвинених лікарів, наша держава ставить перед вищими медичними закладами конкретні завдання, серед яких піднесення значення професійної культури спілкування сучасного фахівця медицини є найактуальнішою.