Про розробку та впровадження онлайн-курсів на платформі edX - Чернова, Ксенія Володимирівна; Чорна, Юлія Володимирівна (My University, 2020)
Впровадження карантинних обмежень мало вплив на всі сфери життя та суттєво змінило умови та вимоги до всіх учасників освітньої діяльності вищої школи. Набули надзвичайної актуальності питання спроможності забезпечення якості освітнього процесу в екстремальних умовах функціонування.