Сучасні освітні, педагогічні та організаційні умови щодо професійної підготовки студентів з англомовною формою навчання з фаху "Акушерство і гінекологія" в умовах запровадження європейських стандартів вищої освіти в Україні - Гайдай, Наталія Вікторівна; Ревенько, Олександр Мойсейович; Олійник, Наталія Сергіївна; Gaidai, N. V.; Revenko, O. M.; Oliynyk, N. S. (My University, 2020)
Робота присвячена cучасним методам оптимізації навчального процесу англомовних студентів в сучасних умовах,повязаних з дистанційним навчанням в системі «Teams», шляхом залучення їх до роботи в симуляційному центрі університету, удосконаленням практичних навичок, розглядом клінічних ситуацій, контролем засвоєння невідкладної допомоги рівнем педагогічної і практичної майстерності викладача. Залученням до науково-дослідної роботи в студентському науковому товаристві на кафедрі акушерства і гінекології ЗДМУ. This work is devoted to the new metods of training of English – speaking students at the department of Obstetrics and Gynicology of ZSMU. It is offered new metods of educational work in the university’s on-line system,including the development of practical skills,analysis of clinical situations,monitiring the assimilation of emergency care, by variety of scientific work.
Modern educational, pedagogical and organizational conditions to the professional training of students with an english-language form of study in the specialty «Obstetrics and gynecology» in the context of the introduction of european standards of higher education in Ukraine
Keywords: англомовні студенти; акушерство і гінекологія; дистанційне навчання; сервіс MS «Teams»; модератор; невідкладні стани; режим on-line; студентське наукове товариство; English speaking students; obstetrics and gynecology; distance learning; ducational system MS “Teams”; moderator; assimilation of emergency care; on-line mode; students scientific society