Якість життя та прихильність до лікування в клініці внутрішніх хвороб - Кривенко, Віталій Іванович; Качан, Ігор Сергійович; Пахомова, Світлана Петрівна; Федорова, Олена Петрівна; Колесник, Михайло Юрійович; Непрядкіна, Ірина Василівна; Гріненко, Тетяна Юріївна (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Посібник узагальнює інформацію з використання понять якості життя та прихильності до лікування в клініці внутрішніх хвороб. Навчальний посібник рекомендованих лікарям-інтернам, сімейним лікарям, спеціалістам терапевтичного спрямування, студентам старших курсів вищих медичних закладів III-IV рівнів акредитації. Він дозволить засвоїти інформацію про сучасні критерії оцінки та підвищення ефективності лікування пацієнтів
Keywords: якість життя; прихильність до лікування; захворювання; терапія; опитувальник; анкета