Особливості змін показників маси великих слинних залоз щурів в ранньому післянатальному періоді після внутрiшньоутробної антигенної дії - Сирцов, Вадим Кирилович; Маслова, Ірина Миколаївна; Syrtsov, V. K.; Maslova, I. N. (My University, 2013)
Розглянуто результати дослідження зв’язку закономірностей морфогенезу паренхіматозних органів та великих слинних залоз щура після внутрішньоутробної антигенної дії. Внутрішньоутробне антигенне навантаження призводить до змін темпів приросту маси великих слинних залоз. The results of study on the relationship between the laws of morphogenesis of parenchymal organs and major salivary glands of rats after prenatal antigenic action. Intrauterine antigenic load leads to a changes of the rate of weight gain major salivary glands.
The features of changes in the values of mass major salivary glands of rats in early postnatal period after prenatal antigenic action
Keywords: великі слинні залози; введення антигену в навколишньоплідні води; антигенне навантаження; щурі; major salivary glands; the introduction of antigen in the amniotic fluid; antigenic load; the rat