Технологія когнітивного навчання на основі PKM Obsidian - Рижов, Олексій Анатолійович; Іванькова, Наталя Анатоліївна (My University, 2024)
Автори пропонують один з шляхів вирішення кризи дистанційної освіти шляхом впровадження когнітивних технологій навчання. Ці технології дозволяють підвищити якість самостійної роботи студентів, які навчаються у дистанційному форматі, за рахунок саморефлексії структури персональних знань. В якості інструменту для впровадження когнітивних технологій навчання пропонується PKM Obsidian, яка дозволяє візуалізувати зв’язки між нотатками, поняттями, концептами персональної бази знань.
Keywords: тези доповідей