Компетентнісний підхід і реформування фармацевтичної освіти - Райкова, Тетяна Семенівна (Czech Republic, Karlovy Vary: Skleněný Můstek, 2017)
Результати формування системи компетенцій є одним із ключових моментів оцінки якості знань. Тому що результати освіти - це очікувані й вимірювані конкретні досягнення випускників вишів, які визначають, що здатний робити випускник по завершенні всієї або частини освітньої програми. Проведений аналіз нормативної і науково-методичної інформації що до системи підготовки фармацевтичних кадрів показав актуальність переходу до компетентнісного підходу, виконання вимог до системи медичної освіти відповідно до Директиви Євросоюзу 2005/36/ЕС та стандартів WFME (Всесвітньої федерації медичної освіти (World Federation for Medical Education).