Врегулювання конфлікту інтересів у закладах охорони здоров’я: загроза порушення трудових прав громадян України - Аніщенко, Михайло Анатолійович (Дніпро : Видавець Біла К. О., 2018)
Питання врегулювання конфлікту інтересів є досить актуальним питанням для багатьох юридичних осіб публічного права, в тому числі для державних та комунальних закладів охорони здоров’я.
Keywords: тези