Ефективність застосування 3D-режиму при лікуванні хворих на хронічний гепатит С у клінічній практиці - Рябоконь, Олена Вячеславівна; Анікіна, Оксана Василівна; Сіянова, Л. Ю. (My University, 2018)
проаналізувана ефективність противірусного лікування хворих на хронічний гепатит С із застосуванням 3D-режиму
Keywords: противірусне лікування; хронічний гепатит С; 3D-режим