Розробка технології назальної форми для терапії епізодичних головних болей - Бостан, А. М. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета роботи – опрацювання технології назальної форми для терапії епізодичних головних болей.
Keywords: тези доповідей