Морфолого-анатомічний аналіз polygonum persicaria L. флори України - Лукіна, Ірина Андріївна; Мазулін, Олександр Владиленович; Вакуленко, Тетяна Борисівна; Паламарчук, Олена Павлівна; Lukina, I. A.; Mazulin, O. V; Vakulenko, T. B.; Palamarchuk, O. P.; Лукина, И. А.; Мазулин, A. В.; Вакуленко, Т. Б.; Паламарчук, Е. П. (My University, 2015)
Проведено морфолого-анатомічний аналіз лікарської рослинної сировини Polygonum persicaria L. Підтверджені раніше встановлені анатомiчнi ознаки, а також виявлені нові, які не були описані в літературі. Morphological and anatomical analysis of medicinal plant of Polygonum persicaria L. was performed. The anatomical features with were the previously described were conformed. New characteristics with were not previously described in the modern literature were discovered.
Anatomical and morphological study of polygonum persicaria L. Ukrainian flora
Keywords: морфологія; Polygonum L.; лікарська рослинна сировина; morphology; medical plants