Специфіка організації письмового контролю знань та навичок з патологічної анатомії в умовах дистанційного навчання - Гусарова, Анна Владиславівна (Запорізький державний медичний університет, 2023)
Контроль в педагогіці – це співвідношення досягнутих студентами результатів із запланованими цілями. Іншими словами, це співвідношення результатів до і після навчання. Він дозволяє оцінити якість засвоєння матеріалу, звернути увагу студентів на важливі моменти, виявити питання, що викликали труднощі у кожного окремого студента або у групи студентів, що дозволить адаптувати викладення матеріалу для конкретної групи студентів або ж підходи до викладання цієї теми в цілому.