Використання можливостей платформи MS TEAMS у навчальному процесі на клінічній кафедрі - Візір, Вадим Анатолійович; Деміденко, Олександр Вікторович; Приходько, Ігор Борисович; Буряк, Віктор Валерійович (My University, 2021)
Оцінювання є важливою компонентою змішаного навчання для усіх учасників освітнього процесу. Учні можуть стежити за своїм прогресом, а викладачі – отримувати зворотній зв’язок та корегувати процес навчання. Така модель повинна, в тому числі, враховувати особливості для конкретного етапу навчання, дисципліни та курсу і саме використання MS Teams допомагає налагодити особисту комунікацію між студентом і викладачем. Контроль знань передбачає різні рівні – від найпростішого (тести з вибором одного варіанту відповіді) до такого, який передбачає уміння застосовувати знання та навички в нових умовах, у невивченій ситуації, тобто розв’язання ситуаційних задач. Тут ми враховуємо особливість навчального процесу на клінічній кафедрі – це необхідність оцінити не тільки рівень теоретичної підготовки студента, але й практичну складову його роботи у вигляді постановки діагнозу та визначення подальшої лікувально-діагностичної тактики.