Досвід роботи кафедри дерматовенерології та косметології з курсом дерматовенерології і естетичної медицини ФПО із запровадження змішаної форми навчального процесу - Макуріна, Галина Іванівна; Чернеда, Лілія Олексіївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Впровадження змішаної форми навчання внесло певні зміни в структуру викладання дисциплін. Звільнення часу на додаткову роботу з літературою та навчально-методичними матеріалами, можливість проведення лекцій водночас з великою аудиторією слухачів, проведення занять незалежно від обставин епідеміологічної ситуації – все це є позитивними моментами нової форми навчання. Дерматовенерологія є наочною дисципліною
Keywords: змішана форма навчання; навчально-методичні матеріали; лекції