Динаміка показників захворюваності на хронічний гепатит В на території Запорізького регіону України - Поліщук, Наталія Миколаївна; Матильонок, Тетяна Юріївна; Букіна, Юлія Вячеславівна; Колерова, М. Є. (My University, 2020)
Мета дослідження: провести ретроспективний аналіз захворюваності на хронічний гепатит В серед жителів Запорізького регіону за період з 2015 по 2019 роки за віковими критеріями та місцем проживання хворих (місто, село).