Фотодинамічна терапія при лікуванні периімплантитів - Волчихіна, Крістіна Петрівна; Сидоряко, Андрій Вікторович (Запоріжжя : ЗМАПО, 2022)
Мета дослідження. Підвищення ефективності лікування периімплантитів шляхом застосування ФДТ, порівняння результатів лікування периімплантиту із застосуванням антибіотикотерапії та ФДТ.
Keywords: тези доповідей