Філософія сенсу та логотерапія Віктора Франкла - Мул, С. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2025)
Мета. Дослідити питання сенсу життя через концепцію логотерапії; з’ясувати, як за допомогою її методів можна самотужки подолати відчуття «екзистенційного вакууму» та запобігти появі різних психологічних розладів.
Keywords: тези доповідей