Змішані методи навчання української та російської мов і їх використання у системі підготовки іноземних студентів - Кравченко, Юлія Володимирівна (Харків: ХНАДУ, 2018)
Прогресивні світові технології зумовлюють нагальну необхідність вироблення сучасних методичних підходів у системі навчання студентської молоді. Використання новітніх Інтернет-ресурсів дає можливість урізноманітнити навчальний процес, посилити інтерес до виучуваного матеріалу, активізувати пізнавальну діяльність студентів.