Вивчення здатності відвару Poterium sanguisorba L. та настою Portulaca oleracea L. стримувати накопичення абдомінально-вісцерального жиру в умовах підвищеної концентрації жирів та вуглеводів у раціоні - Тржецинський, Сергій Дмитрович; Клеванова, Вікторія Сергіївна; Жернова, Галина Олександрівна (Харків : НФаУ, 2014)
Метою дослідження було вивчення впливу відвару підземних органів чорноголовника родовикового (Poterium sanguisorba L.) та настою трави портулака городнього (Portulaca oleracea L.) на накопичення абдомінально-вісцерального жиру.
Keywords: тези доповідей