Догляд за проблемною шкірою обличчя в домашніх умовах при носінні захисної маски - Кілєєва, Ольга Павлівна; Бушуєва, Інна Володимирівна (Харків : НФаУ, 2021)
Носіння масок стало серйозним випробуванням для шкіри людини та створило нову проблему, яку фахівці назвали «маскне». Особливо це відчувається у спеку. Механічне тертя, тепло, поганий доступ повітря, вологість від потовиділення, дихання та говоріння під маскою спричиняють ідеальне середовище для розмноження мікроорганізмів і закупорення пор.
Keywords: тези доповідей