Дослідження суми поліфенолів листя Myrtus communis L. - Мацегорова, О. Є.; Одинцова, Віра Миколаївна (My University, 2025)
Метою нашої роботи був порівняльний аналіз суми поліфенолів мирту звичайного, що вирощений в умовах in vivo та методом мікроклонального розмноження в умовах in vitro.