Сучасний підхід до діагностики та лікування вродженого гідронефрозу у дітей перших років життя - Спахі, Олег Володимирович; Печенюк, М. О. (My University, 2018)
Мета. Оптимізація ранньої діагностики та лікування вродженого гідронефрозу(ВГ) у дітей перших років життя.
Keywords: тези доповідей