Розробка онтології документообігу фармацевтичної організації - Строітєлєва, Ніна Іванівна; Рижов, Олексій Анатолійович (My University, 2023)
Мета даної роботи - розробка онтології інформаційно-комунікаційних процесів в моделі фармацевтичної організації.