Майбутнє медицини: соціальні смисли трансгуманізму - Купріянова, Т. Б. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Визначення тенденцій майбутньої медицини у контексті соціальних смислів трансгуманізму.
Keywords: тези доповідей