Динаміка SBA+-лимфоцитів серед клітин підслизової основи слизової носової частини глотки щурів в нормі та після внутрішньоутробного введення антигена - Матвєйшина, Тетяна Миколаївна; Носенко, Т. В. (Запорізький державний медичний університет, 2015)
Мета роботи: встановити динаміку SBA+-лімфоцитів підслизової основи слизової носової частини глотки щурів в нормі та після внутрішньоутробного введення антигену. Об’єкт дослідження – глотка 124 білих лабораторних щурів. Тварини поділені на 3 групи: І – інтактні, ІІ - експериментальна (тваринам на 18 добу внутрішньоутробного розвитку введено антиген в навколоплідні води за методом Карзова М.В. (1991) в модифікації), ІІІ - контроль.