Перспективи застосування комбінованих емульгаторів у технології м'яких лікарських засобів - Лисянська, Ганна Петрівна (Xарків : НФаУ, 2024)
Мета дослідження. Визначити перспективи застосування комбінованих емульгаторів для виготовлення м'яких засобів.