Основні принципи доказової медицини - Кисельов, Сергій Михайлович (Запорізький державний медичний університет, 2018)
В посібнику викладено поняття та основні принципи доказової медицини, визначено її роль у сучасній клінічній практиці. Для студентів вищих медичних навчальних закладів III-IV рівнів акредитації.
Keywords: Внутрішня медицина; доказова медицина