Аналіз результатів ефективності організації навчального процесу на кафедрі медичної біології, паразитології та генетики ЗДМУ за допомогою дистанційних форм навчання - Приходько, Олександр Борисович; Ємець, Тетяна Іванівна; Малєєва, Ганна Юріївна (Запорізький державний медичний університет, 2021)
Впровадження дистанційних форм навчання на кафедрі медичної біології, паразитології та генетики проводилось протягом останніх декілька років, ще задовго до введення обмежень у зв’язку з оголошенням карантину. Так, окрім курсів за вибором, дистанційно була організована самостійна робота студентів за допомогою платформи EDX. Для аудиторного проведення тестування студентів, надання їм навчально-методичних матеріалів активно використовувались хмарні технології та залучалися програми пакету Microsoft Office, такі як Forms та Teams, що дозволяло інтенсифікувати навчальний процес.