Динаміка маркерів запалення у хворих на гострий коронарний синдром з елевацією сегмента ST при використанні стентів із медикаментозним покриттям і без покриття - Фуштей, Іван Михайлович; Подсевахіна, Світлана Леонтіївна; Ткаченко, Ольга Віталіївна; Паламарчук, Олександр Іванович (My University, 2020)
Мета – вивчити співвідношення прозапальних та протизапальних цитокінів у хворих на гострий коронарний синдром (ГКС) з елевацією сегмента ST при використанні стентів із медикаментозним покриттям і без покриття.
Keywords: тези доповідей