Освіта та медицина – цивілізаційні механізми збереження людського - Утюж, Ірина Геннадіївна (My University, 2023)
Активний розвиток інформаційно-технологічного сьогодення і реальна криза капіталізму «виносить за дужки» фундаментальний процес взаємодії людини з людиною, втрачається соціальне та суспільне.