Спеціалізовані видання з медицини як складова веб-каталогів медичних сайтів - Козиряцька, Світлана Анатоліївна (My University, 2014)
Вивчено проблему визначення спеціалізованого видання законодавством України. Проаналізовано медичні каталоги, представлені в мережі Інтернет, та розглянуто види спеціалізованих видань, включених до них. Изучена проблема определения специализированного издания законодательством Украины. Проанализированы медицинские каталоги, представленные в сети Интернет, и рассмотрены виды специализированных изданий, включенных в них. The problem of determining the specialized editions in lawmaking of Ukraine is studied. We Analyze medical catalogues listed in the Internet and identify the types of specialized publications included in them.
Specialized Medical Editions as Medical Sites Web-Catalogues Component
Keywords: журналістика; медичні каталоги; медична преса; спеціалізовані видання; індекс популярності; медицинские каталоги; медицинская пресса; специализированные издания; индекс популярности; medical catalogues medical media; specialized edition; the index of popularity