Дослідження фармацевтичного ринку України нестероїдних протизапальних лікарських засобів - Демченко, Вікторія Олександрівна; Демченко, Валерій Олегович; Лакрарі, Ель Мехді (My University, 2023)
Тому, метою дослідження стало проведення комплексного аналізу українського ринку НПЗЛЗ.
Демченко Вікторія Олександрівна - ORCID: 0000-0001-9117-0467 Демченко Валерій Олегович - ORCID: 0000-0001-5142-6296