Досвід підвищення ефективності навчання віддалених слухачів циклів тематичного удосконалення - Котлова, Юлія Валентинівна; Курочкіна, Тетяна Іванівна (Запорізький державний медичний університет, 2018)
Вступ. Значний дефіцит медичних кадрів в регіонах області робить попит на дистанційні форми навчання дуже затребуваним. Активне використання сучасних мультимедійних і інформаційних технологій дозволяє слухачам отримувати та систематизувати сучасні знання. Мета дослідження: ознайомити з досвідом роботи з віддаленим слухачем курсів тематичного удосконалення лікарів.
Keywords: цикли тематичного удосконалення; віддалений слухач; тези