Застосування методів математичної статистики для оптимізації надання медичних послуг у сфері репродуктивних технологій - Маганова, Тамара Валеріївна; Сергєєва, Людмила Нільсівна (Тернопіль: Укрмедкнига, 2019)
Об`єктивний аналіз демографічних явищ в Україні вказує на демографічну кризу, що загрожує національній безпеці країни. Збереження здоров`я жінки, її фертильної функції є запорукою позитивної демографічної тенденції, що безпосередньо корелюється з якістю та рівнем надання медичних послуг. Своєчасна та якісна контрацепція відповідно віку та стану здоров`я жінки є однією з таких послуг. Метою дослідження є встановлення вподобань жінок при виборі методів контрацепції для подальшої оптимальної організації надання медичних послуг.
Keywords: матеріали конференцій