Важливість впровадження on-line курсів у закладах вищої освіти МОЗ України - Соляненко, Олена Леонідівна; Трегуб, Світлана Євгенівна (Запорізький державний медичний університет, 2020)
Вступ. Сучасне життя вимагає від випускника ЗВО бути готовим до непереривної самостійної освіти у своїй професійній сфері. Постійні зміни вимог ринка праці, виникнення нових інформаційних технологій, наявність величезних різноманітних баз даних потребують не тільки професійних знань, а і вміння вчасно реагувати на появу новітньої інформації та оперувати нею. Тому, метою навчання у ЗВО МОЗ України є не стільки надати студенту якомога більший обсяг знань, скільки сформувати у нього потребу постійного самовдосконалення та самонавчання, як невід’ємної частини майбутньої професійної діяльності.
Keywords: онлайн курс; самостійна робота; дистанційне навчання; дисципліна “Іноземна мова за професійним спрямуванням”