Медико-генетичне консультування у пренатальній діагностиці: проблема всебічної підготовки майбутніх спеціалістів - Богацька, А. О. (Запорізький державний медико-фармацевтичний університет, 2023)
Мета дослідження. Визначення аспектів всебічної підготовки майбутніх спеціалістів лікарів-генетиків.
Keywords: тези доповідей